Magyar
Váltás a normál nézetre
Kezdőlap
Oldalak
Terméktár
Hírek
Partnerkereső
Kapcsolat
Cégtörténet
NaturlandA NATURLAND Magyarország Kft. 1998-ban alakult gyógyszer és gyógytermékek gyártására. Az első években társaságunk a forgalmazott termékeket importálta, saját gyártással 1993 óta foglalkozunk. Az elmúlt évtizedben több mint 45 gyógyhatású készítmény és 40 gyógyszer lett törzskönyvezve NATURLAND márkanéven az Országos Gyógyszerészeti Intézetnél. A NATURLAND kozmetikai termékek, gyógynövény teák, étrend-kiegészítők, illóolajok és gyógyszeralapanyagok száma mára már megközelíti a háromszázat.

Az öt gyógyszerforma (tabletta, kúp, kenőcs, folyadék, aszeptikus oldat) gyártására alkalmas gyógyszergyártó üzemünk kapacitásában és felszereltségében szinte egyedülálló hazánkban. Nógrád megyében, Pásztó városa mellett működik a gyógyszergyártási engedéllyel rendelkező teaüzemünk, ahol a Naturland teakeverékek és monokomponensű teák gyártása folyik.
 
Gyártás Gyógyszergyártás

A gyártókapacitáson túl rendelkezünk saját országos üzletkötői hálózattal és szállítókapacitással. A NATURLAND termékek ismertetését a gyógyszertárak felé saját patikalátogatói hálózatunk végzi. A NATURLAND termékek nagy része mára már nem csak gyógyszertárakban és gyógynövény szaküzletekben, hanem hazai- és nemzetközi élelmiszer láncokban is megvásárolhatók.
 Svédcsepp
A NATURLAND márka lassan 30 éve - 1989 óta - jelen van a magyar piacon. A márka közel 20 évvel ezelőtti meghatározó terméke a Nagy Svédcsepp volt. A Naturland Nagy Svédcsepp 1995 óta, mint gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény volt forgalomban Magyarországon. 2013. április 01-jétől, mint hagyományos növényi gyógyszer vásárolható meg a gyógyszertárakban. Töretlen népszerűségnek örvend a NATURLAND Inno Rheuma termékcsalád, valamint a gyógyhatású Körömvirág, Svédkeserű és Árnika krém.


Díjak, elismerések
 
Az általunk elnyert Magyar Termék Nagydíjak a díjazott termékeinknek, a Superbrands, MagyarBrands minősítések a NATURLAND márkanévnek adnak kézzelfogható szakmai elismerést. Ezek a díjak vásárlóinknak, partnereinknek garanciát jelentenek a minőségre, a Naturland Magyarország Kft.-nek pedig biztatást, hogy a fogyasztók igényeinek maximális kielégítésére irányuló törekvéseinkkel jó úton haladunk.
 
Superbrands elismerés

Superbrands 
2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012

A Superbrands díjat odaítélő zsűri a marketing szakma, a média és a tudományos élet elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják a NATURLAND márka eddigi sikerességét.

A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, hiszen sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet az elismerésre.
Magyar Brands elismerés

Magyar Brands
2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018
 
A MagyarBrands azokat a hazai márkákat díjazza, melyek termékei, szolgáltatásai a hazai és nemzetközi piacon olyan értékeket képviselnek, amelyek a vásárlók számára a megbízhatóságot és a minőséget tanúsítják. A program célja, hogy fókuszba helyezze a hazai márkákat, hiszen a magyar fogyasztók számára egyre fontosabb, hogy az általuk megvásárolt árukkal hozzájáruljanak a hazai vállalatok és ezzel Magyarország gazdaságának fejlődéséhez. Büszkék vagyunk arra, hogy a NATURLAND márka 25 éve - 1989 óta - jelen van a magyar piacon.

2018-ban két kategóriában - Kiváló Fogyasztói Márka és Innovatív Márka - nyert díjat a NATURLAND.

 
Magyar Termék Nagydíj
Magyar Termék Nagydíj

A Magyar Termék Nagydíj pályázat célja, hogy elismerje és díjazza a kiváló minőségű Magyarországon gyártott, és forgalmazott termékeket, szolgáltatásokat, elősegítse a minőségtudatos szemléletet, valamint hogy a gyártók, termelők és szolgáltatók ösztönzésével emelje a fogyasztóvédelem általános szintjét. Három Magyar Termék Nagydíj Pályázaton elismert termék minősítő cím - Életmód tea, Herbal Svédkeserű valamint Classic termékcsalád – mellett már hat termékünk/termékcsaládunk büszkélkedhet ezzel a kitüntető címmel.

2008. Inno Rheuma termékcsalád

2008. Egészséges bőr termékcsalád

2009. Crategil oldat

2012. NATURLAND gyógyhatású készítmény termékcsalád
2013. Melliora krém

2013. Egyszerűen gazdaságos vitamin termékcsalád:
2016. NATURLAND Nagy Svédcsepp + C-vitamin 500 ml

2017. NATURLAND Légzéskönnyítő mellkenőcs termékcsalád

 
Érték és Minőség Nagydíj
 
Az Érték és Minőség Nagydíj egy új elismerés, ami a minőséget, az értékek iránti elkötelezttséget jutalmazza. Célja, hogy elismerje a pályázott áruk és szolgáltatások magas minőségi színvonalát, segítséget nyújtson a vásárlóknak a minőségtudatos választásban. A  korábban Magyar Termék Nagydíjas gyógyhatású készítményeink a jövőben szintén az Érték és Minőség Nagydíj tanúsító védjegy      használatára jogosultak.

NATURLAND Nagy Svédcsepp + C-vitamin 500 ml
NATURLAND Légzéskönnyítő mellkenőcs termékcsalád
NATURLAND Melliora krém

 
Magyar Brands elismerésAz OPTEN Kft. kockázati besorolása alapján „A” minősítésben részesítette a NATURLAND Magyarország Kft-t.  

Az oklevél azt tanúsítja, hogy a NATURLAND a hazai üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. Nagyvállalati kategóriában a NATURLAND által elnyert minősítést a magyarországi cégek csupán 0,96%-a érte el.