NATURLAND
Kapcsolat
Belépés munkatársaknak
Akadálymentes verzió
English
Nyitó 7 Nyitó 5 Nyitó 4 Nyitó 3 Nyitó 2 Nyitó 1

Cégtörténet

FacebookTwitter
NaturlandA NATURLAND Magyarország Kft. 1998-ban alakult gyógyszer és gyógytermékek gyártására. Az első években társaságunk a forgalmazott termékeket importálta, saját gyártással 1993 óta foglalkozunk. Az elmúlt évtizedben több mint 45 gyógyhatású készítmény és 40 gyógyszer lett törzskönyvezve NATURLAND márkanéven az Országos Gyógyszerészeti Intézetnél. A NATURLAND kozmetikai termékek, gyógynövény teák, étrend-kiegészítők, illóolajok és gyógyszeralapanyagok száma mára már megközelíti a háromszázat.

Az öt gyógyszerforma (tabletta, kúp, kenőcs, folyadék, aszeptikus oldat) gyártására alkalmas gyógyszergyártó üzemünk kapacitásában és felszereltségében szinte egyedülálló hazánkban. Nógrád megyében, Pásztó városa mellett működik a gyógyszergyártási engedéllyel rendelkező teaüzemünk, ahol a Naturland teakeverékek és monokomponensű teák gyártása folyik.
 
Gyártás Gyógyszergyártás

A gyártókapacitáson túl rendelkezünk saját országos üzletkötői hálózattal és szállítókapacitással. A NATURLAND termékek ismertetését a gyógyszertárak felé saját patikalátogatói hálózatunk végzi. A NATURLAND termékek nagy része mára már nem csak gyógyszertárakban és gyógynövény szaküzletekben, hanem hazai- és nemzetközi élelmiszer láncokban is megvásárolhatók.
 Svédcsepp
A NATURLAND márka 25 éve - 1989 óta - jelen van a magyar piacon. A márka közel 20 évvel ezelőtti meghatározó terméke a Nagy Svédcsepp volt. A Naturland Nagy Svédcsepp 1995 óta, mint gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény volt forgalomban Magyarországon. 2013. április 01-jétől, mint hagyományos növényi gyógyszer vásárolható meg a gyógyszertárakban. Töretlen népszerűségnek örvend a NATURLAND Inno Rheuma termékcsalád, valamint a gyógyhatású Körömvirág, Svédkeserű és Árnika krém.