NATURLAND
Kapcsolat
Belépés munkatársaknak
Akadálymentes verzió
English
Nyitó 7 Nyitó 5 Nyitó 4 Nyitó 3 Nyitó 2 Nyitó 1

Húsok, húskészítmények

FacebookTwitter
Nyomtatás
Gabonamagvak és őrlemények | Hüvelyes magvak és őrlemények | Tészták, kenyerek, péksütemények
Tej, tejtermékek | Sajtok | Tojás | Húsok, húskészítmények | Halak | Zsiradékok | Zöldség-és főzelékfélék
Gyümölcsök | Gyümölcskészítmények | Dió, olajos magvak | Üdítőitalok, alkoholtartalmú italok | Ételízesítők | Egyéb

 
Húsok, húskészítmények
 
Élelmiszer Energia (kcal/100 g) Szénhidrát (g/100g)
Bárány
 
190 -
Borjú 110 -
Fácán 110 -
Kacsa 190 -
Liba (hízott) 380 -
Csirkemell 110 -
Csirkecomb 130 -
Marha 230 -
Marhalapocka 140 -
Nyúl (házi) 160 -
Nyúl (vad) 100 -
Őz 100 -
Pulyka 170 -
Sertés (kövér) 390 -
Sertés (sovány) 160 -
Tyúk 180 -
Csirkemáj, marhamáj 125 3
Libamáj 200 -
Sertésmáj 140 3
Csontvelő 820 (!) -
Marha-, borjú-, sertésvelő 113 -
Baromfi virsli 190 -
Baromfi párizsi 195 -
Debreceni 310 -
Disznósajt 310 -
Füstölt sonka 370 -
Fehérpecsenye 140 -
Gépsonka 160 -
Pulykajava 110 -
Kolbász (száraz) 360 -
Kolbász (lecsó) 270 -
Májas hurka 300 10
Májpástétom 340 -
Májkrém konzerv (átlag) 280 5
Párizsi 210 -
Téliszalámi 520 -
Turista szalámi 450 -
Vagdalthús (konzerv) 270 7
Veronai 280 -
Véres hurka 290 10
Virsli 230 -
Az adatok tájékoztató jellegűek, azaz egy adott élelmiszer energia- és szénhidráttartalmára a gyár által közzétettek az irányadóak (ld. csomagolás). 

1 kcal (kilokalória) = 1000 cal (kalória)

1 cal (kalória) = 4.186 j (joule)